Prijava

Vaša prijava

Za kraj uspješne godine, Vegasice okićene brojnim medaljama, čestitamo!

[]

Cheerleading klub VEGASICE, zapažen po svojim uspjesima i energičnim nastupima, iznova je demonstrirao svoje vještine i predanost u protekloj godini. Godina je bila ispunjena brojnim nastupima i natjecanjima, pri čemu članice nisu imale tjedan bez barem jednog događaja, a ponekad čak i do tri. Svaki nastup je odrađen s profesionalizmom, trudom i ljubavlju, što je jasno odražavalo duh kluba.

Posebno značajan događaj za VEGASICE bio je Vrbovec Christmas cheer kup, održan 10. prosinca 2023. godine. Organiziran od strane Cheerleading Saveza Hrvatske i Plesnog kluba Lana Vrbovec, ovaj događaj okupio je talentirane cheerleadere iz cijele zemlje. VEGASICE su nastupile nakon što su uspješno izvele nastup na otvorenju Hrvačkog kupa Sveti Nikola u Velikoj Gorici, pokazujući svoju spremnost i entuzijazam.

Ekipa kadetskog group stunta, u sastavu Nika Martić, Monica Tominčić, Nika Janković i Anđela Karačić, impresionirala je žiri i publiku svojom izvedbom, osvojivši zlatnu medalju. Ova postignuća nisu bila jedina; Youth hip-hop par, sastavljen od Nike Janković i Ivane Vidović, osvojio je srebrnu medalju za svoj odličan nastup, a isto priznanje zaslužio je i Seniorski hip-hop par, Sara Balen i Dorotea Bratković.

Ovi uspjesi su dokaz truda i posvećenosti članica VEGASICA, koji su se kontinuirano prikazivali kroz cijelu godinu. Klub već s nestrpljenjem očekuje Zimski Cheer kamp, koji će se održati od 3. do 5. siječnja 2024. godine u gradskoj sportskoj dvorani Rakarje. Poziv je upućen svim zainteresiranima da se priključe i najave svoje prijave do 23. prosinca 2023. godine.

Čestitke VEGASICAMA na izuzetnim postignućima i neizmjernom trudu, te s nestrpljenjem iščekujemo njihove buduće nastupe i uspjehe.

Objava Za kraj uspješne godine, Vegasice okićene brojnim medaljama, čestitamo! pojavila se prvi puta na V'Gradu.