Prijava

Vaša prijava

Trijumf JK Pinkyja – pokazali dominaciju te osvojili prvo mjesto u napetom finalu 2. Hrvatske judo lige

[]

U subotu, 10. prosinca, u dvorani Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Gorica održano je posljednje kolo 2. Hrvatske judo lige. Četiri momčadi – JK Panda Zagreb, JK Dugave Zagreb, JK Rijeka i domaćin JK Pinky Velika Gorica – natjecale su se u sistemu “svako sa svakim”, demonstrirajući izuzetne vještine i sportski duh.

Za momčad JK Pinky Velika Gorica nastupili su Borna Lasić u kategoriji do 66 kg, Marko Drašković i Jan Putanec u kategoriji do 73 kg, Stjepko Pišl u kategoriji do 81 kg, David Koren i Nicolas Zvonar u kategoriji do 90 kg, te Leo Herić u kategoriji preko 90 kg. Pod vodstvom trenera Ibrice Mušinovića, momčad JK Pinky iz Velike Gorice ostvarila je iznimne rezultate.

Napetost i uzbuđenje vladali su tijekom cijelog natjecanja, ali je na kraju JK Pinky Velika Gorica s pobjedama nad ostalim ekipama osvojio zasluženo prvo mjesto. Slijedili su ih JK Rijeka na drugom mjestu, JK Panda Zagreb na trećem, te JK Dugave Zagreb na četvrtom mjestu. Ovo natjecanje ne samo da je pokazalo izuzetne vještine mladih judaša, već je i poslužilo kao primjer sportskog duha i odlične organizacije, čestitamo Pinkyjevcima!

Objava Trijumf JK Pinkyja – pokazali dominaciju te osvojili prvo mjesto u napetom finalu 2. Hrvatske judo lige pojavila se prvi puta na V'Gradu.