Prijava

Vaša prijava

Rođendanskim koncertom Velikoj Gorici, unatoč kiši, Prljavci oduševili Velikogoričane!

[]

Unatoč prohladnoj kišnoj večeri, Velikogoričani sinoć nisu propustili priliku okupiti se i proslaviti Dan grada uz legendarne hitove Prljavog kazališta. Koncert je održan na otvorenom, na Trgu Stjepana Radića gdje se okupio zaista velik broj sugrađana obučenih u kišne kapute i naoružanih kišobranima, koji su ujedinjeno pjevali i plesali, pokazujući da vremenske neprilike ne mogu pokvariti dobro raspoloženje i gradski rođendanski duh!

Atmosferu su zagrijali hitovi kao što su, između ostalih, “Kiše jesenje“, “Crno bijeli svijet” i “Sve je lako kad si mlad”, koji su, izvođeni s neumoljivom energijom, dodatno pojačali osjećaj zajedništva među okupljenima. Pjesme su odjekivale ulicama Velike Gorice, a pjevanje i plesanje nije prestajalo ni nakon što su se reflektori ugasili.

Ovaj koncert ostat će zabilježen kao večer kada je kiša samo dodala na čaroliji, a građani su, složno i veselo, odali počast svom gradu i njegovoj bogatoj povijesti. Sinoćnja proslava bila je pravo svjedočanstvo nepokolebljivog duha Velikogoričana koji su, plešući pod kapima kiše, zajedno stvorili nezaboravne uspomene!

🙂

Objava Rođendanskim koncertom Velikoj Gorici, unatoč kiši, Prljavci oduševili Velikogoričane! pojavila se prvi puta na V'Gradu.