Prijava

Vaša prijava

Ovo su ovogodišnji stipendisti Velike Gorice, čestitamo svima!

[]

Grad Velika Gorica i ove godine podupire svoje učenike i studente dajući im godišnju stipendiju. Ove godine stipendiju je osiguralo 44 učenika srednjih škola te 15 velikogoričkih studenata. U vijećnici Pučkog otvorenog učilišta stipendistima su jutros uručene stipendije, a mladima se obratio i  gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar uz prigodne riječi čestitke i hvale:

“Zaista mi je drago ugostiti vas je je ovo je dokaz koliko Grad brine o onome što je bitno, a to je obrazovanje i znanje. U životu vam sve mogu oduzeti, no znanje vam nikada ne mogu oduzeti. U životu dolazite do prekretnice da ćete morati sami odlučiti čime ćete se baviti dalje u životu, a želim vam svima da, što god odaberete da u tome budete najbolji”, kazao je gradonačelnik Ačkar.

Tom prilikom je podsjetio kako se učiteljem i profesorom može nazvati samo onaj koji će komplicirano znanje moći prenijeti na najjednostavniji mogući način te, kako navodi gradonačelnik, ima profesora i učitelja koji to mogu ili ne mogu napraviti, što su sve životne lekcije s kojima se učenici susreću.

“U nadolazećem periodu nastavit ćemo pratiti vaše obrazovanje podupirući ga stipendiijama, želim vam puno sreće da se ostvarite na svim ciljevima koje si zacrtate, budite tolerantni, te sve ono što imate u životu kao benefit, a vaši bliski nemaju, budite im podrška i nadogradnja”, zaključio je gradonačelnik Ačkar.

Objava Ovo su ovogodišnji stipendisti Velike Gorice, čestitamo svima! pojavila se prvi puta na V'Gradu.