Prijava

Vaša prijava

Upišite svoje školarce u besplatni program “Neke nove fore u učenju”

[]

Centar za djecu, mlade i obitelj, poznat po svojim inovativnim programima usmjerenim na podršku mladima u obrazovanju i razvoju, pokrenuo je novi edukativni program pod nazivom “Neke nove fore u učenju”. Ovaj program, usmjeren na učenike od 6. do 8. razreda osnovnih škola i srednjoškolce, ima za cilj opremiti mlade s ključnim vještinama potrebnim za uspješnije učenje.

Program “Neke nove fore u učenju” pruža priliku da djeca nauče kako poboljšati svoje učenje kroz različite tehnike i strategije. Ovaj program će pokriti različite aspekte učenja, uključujući organizaciju vremena, razumijevanje motivacije i koncentracije, te upoznavanje s različitim strategijama učenja. Cilj je osnažiti mlade ljude s alatima i tehnikama koje će im pomoći u njihovom akademskom putovanju i svakodnevnom životu.

Grupa će se sastajati u večernjim satima, omogućavajući polaznicima da se pridruže nakon redovnih školskih obaveza. Program će se odvijati pod stručnim vodstvom, što jamči kvalitetan i strukturiran pristup učenju. Predviđeno je 11 susreta, tijekom kojih će polaznici imati priliku ne samo naučiti nove vještine, već i razmijeniti iskustva i savjete s vršnjacima i mentorima.

Za prijavu na program, Centar za djecu, mlade i obitelj otvorio je više kanala komunikacije. Zainteresirani se mogu prijaviti do 26. siječnja 2024. godine putem telefona na broj 6231-734, mobitela na broj 091/6231-734, ili putem e-maila na adresu info@centar-dmo-vg.hr. Pohađanje programa je besplatno, što ga čini dostupnim širokom spektru mladih ljudi koji traže poboljšanje svojih učenih vještina.

Ovaj program je sjajna prilika za mlade koji žele unaprijediti svoje učenje i postati efikasniji u svom akademskom napredovanju. “Neke nove fore u učenju” predstavlja vrijedan resurs u obrazovnom razvoju mladih, istovremeno promovirajući važnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja.

Objava Upišite svoje školarce u besplatni program “Neke nove fore u učenju” pojavila se prvi puta na V'Gradu.