Prijava

Vaša prijava

Poledica kod naselja Opatija uznemirila mještane, javno se ispričala i sama Općina Pokupsko

[]

Ukoliko ovih dana prolazite, ili ste jutros prolazili, kroz dio Pokupskog, točnije kroz područje u blizini naselja Opatija, smanjite brzinu i prilagodite vožnju uvjetima na prometnici jer je na spomenutom području opažena veća količina poledice koja je uznemirila mještane. Na reakacije nezadovoljnih mještana, vrlo brzo se oglasila i sama Općina ukazujući na propust zbog kojeg im je iznimno žao.

“Poštovani mještani Općine Pokupsko, posebice naselja Opatija, ovim putem želim se javno ispričati radi nenamjernog propusta do kojeg je jutros došlo, a radi se o nepravovremenom posipanju sipine i soli na pojedinim općinskim cestama uslijed čega je došlo do nastajanja poledice koja je uzrokovala razne probleme poput kašnjenja na posao i slično”, objavili su jutros iz Općine.

Također, ekipa iz naše redakcije jutros je prošla tim područjem te izvijestila kako se poledica znatno smanjila, a time opasnost više nije tako velika, no svejedno, budite na oprezu.

Objava Poledica kod naselja Opatija uznemirila mještane, javno se ispričala i sama Općina Pokupsko pojavila se prvi puta na V'Gradu.