Prijava

Vaša prijava

𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐯𝐢𝐡 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐭𝐢𝐠𝐫𝐢𝐜́𝐞 𝐧𝐚 𝐦𝐞đ𝐮𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐨𝐦 𝐭𝐚𝐞𝐤𝐰𝐨𝐧𝐝𝐨 𝐌-𝟐 𝐧𝐚𝐭𝐣𝐞𝐜𝐚𝐧𝐣𝐮

['Antonija Perković', 'Aurora Roščić', 'David Nazor.', 'Dominik Mišić', 'Filip Ervaćinović', 'Fran Jeren', 'karate', 'Leonarda Nuić Knezović', 'Luka Hrastić', 'Nadja Zukanović', 'Nia Ani Drobac', 'Rafaela Jurković', 'Stella Gabaj', 'Taekwondo klub Tigar Zagreb', 'taekwondo kluba Rugvica', 'Tesa Novosel']

U subotu, 10. veljače, u organizaciji taekwondo kluba Rugvica održan je “M-2” međunarodni taekwondo turnir. Turnir je okupio preko 450 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke, Mađarske među kojima je nastupio i Taekwondo klub Tigar Zagreb s 15 sportaša.

Zajedno sa svojim trenerima sportaši su odradili kvalitetne pripreme pred sportske borbe, te ostvarili sljedeće rezultate:

15 natjecatelja = 13 medalja = 8 finala!

Zlatne medalje su osvojili: Stella Gabaj, Luka Hrastić, Filip Ervaćinović, Fran Jeren, Rafaela Jurković

Srebrne medalje su osvojili: Tesa Novosel, Antonija Perković, Nia Ani Drobac,

Brončane medalje su osvojili: Aurora Roščić, Dominik Mišić, Nadja Zukanović, Leonarda Nuić Knezović, David Nazor.

Nažalost, u borbama za medalje zaustavljeni su bili perspektivni sportaši Kaja Kranjc i Alen Novosel, kojima želimo idući put više sportske sreće i uspjeha.

Filip Ervaćinović je prema bodovima ostvario izvrstan pojedinačan uspjeh zauzevši poziciju najuspješnijeg juniora turnira. Zbrojem bodova svih disciplina u sportskoj borbi taekwondo klub Tigar Zagreb zauzeo je ekipno 3. mjesto te je i u disciplini kadeta osvojio ekipno 3. mjesto!

– “Lijep rezultat iza kojeg stoji puno truda i rada, djeca su se super borila i zadovoljni smo s rezultatima!“- poručila je trenerica Nika Tumbri.

– “Zadovoljan sam s rezultatima, ali prvenstveno s načinom na koji su sportaši odradili sportske borbe kao i same pripreme prije borbe. Imamo vrlo mladu generaciju kadeta pred kojima je svijetla budućnost, naravno ako nastave trenirati kao i do sada. Čestitam svojim natjecateljima i trenerima na odlično odrađenom poslu, očekuju nas novi izazovi tako da idemo dalje!“- rekao je glavni trener kluba Marko Jeren.

Tekst/foto: Taekwondo klub Tigar Zagreb

Objava 𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐯𝐢𝐡 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐭𝐢𝐠𝐫𝐢𝐜́𝐞 𝐧𝐚 𝐦𝐞đ𝐮𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐨𝐦 𝐭𝐚𝐞𝐤𝐰𝐨𝐧𝐝𝐨 𝐌-𝟐 𝐧𝐚𝐭𝐣𝐞𝐜𝐚𝐧𝐣𝐮 pojavila se prvi puta na V'Gradu.