Prijava

Vaša prijava

Hrvačica Katarina druga na međunarodnom turniru!

['Katarina Ivatović', 'mala vučica']

Hrvački klub Velika Gorica 1991 postigao je odličan uspjeh na međunarodnoj sceni – na danas održanom međunarodnom turniru za žene “Mala vučica” u Sesvetskom Kraljevcu mlada hrvačka nada Katarina Ivatović osvojila je drugo mjesto na natjecanju!

Ovaj turnir okupio je 122 hrvačice iz šest zemalja, a iz kluba je nastupila Katarina Ivatović koja je osvojila drugo mjesto u svojoj kategoriji (2016-2017), što je bio njezin prvi natjecateljski nastup! Uspjeh Katarine i podrška trenera Daria Dašića i Emanuela Odaka ističu predanost razvoju mladih talenata i promociji ženskog hrvanja.

Dodajmo kako Međunarodni turnir u hrvanju “Mala vučica” predstavlja značajan događaj u svijetu ženskog hrvanja. Ovaj turnir je prvi puta organiziran specifično za žene, čime se naglašava rast i razvoj ženskog hrvanja u regiji. Na turniru je sudjelovalo 122 hrvačica iz šest različitih zemalja. Osim što pruža platformu za natjecanje, “Mala vučica” također omogućuje mladim hrvačicama da steknu vrijedno iskustvo i odmjere snage s međunarodnom konkurencijom, podupirući njihov razvoj i napredak u sportu.

Turnir “Mala vučica” odražava sve veći interes za žensko hrvanje i pruža priliku za talentirane sportašice da se izdvoje i pokažu svoje vještine na međunarodnoj sceni, čime se dodatno promiče ravnopravnost i inkluzivnost u sportu. Draga naša Katarina, tebi i tvojim trenerima iskrene čestitke na ovako velikom uspjehu!

Objava Hrvačica Katarina druga na međunarodnom turniru! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Državno Natjecanje iz geografije