Prijava

Vaša prijava

Šesto kolo proljetnog ciklusa Turopoljske lige trčanja; druženje, sport i nagrade

['maraton klub velika gorica', 'trčanje', 'turopolje', 'utrka']

Nastavlja se Turopoljska liga trčanja. Danas u 18h se trči šesto kolo proljetnog ciklusa. Mjesto sastanka je nova biciklističko-pješačka staza od Velike Gorice prema Vukovini, uz bivši radar.

Turopoljska liga trčanja osnovana je sa svrhom popularizacije atletskog sporta u Turopoljskom kraju te se održava od 2002. godine. Manifestacija je započela pod nazivom “Kros liga Velike Gorice”, a novi naziv dobila je 2018. godine. Trči se u dva ciklusa, proljetnom i jesenskom, te u sljedećim kategorijama:

Dječja staza (do 4. razreda) – M/Ž – 0,5 km
Dječja staza (od 5. razreda) – M/Ž – 1 km
Kratka staza – M/Ž – 4 km – jedan krug
Brzo hodanje – M/Ž – 4 km – jedan krug
Duga staza – M/Ž – 8 km – dva kruga

Maraton klub Velika Gorica Facebook

Participacija po kolu lige plaća se četiri eura kao donacija klubu, a za mlađe od 18 godina nije potrebna donacija. U slučajevima kad zajedno trče supružnici, braća i sestre ili osobe iz istog kućanstva, obračunava se obiteljski popust pa se tad druga i svaka sljedeća donacija plaća pola. Također, ukoliko se odmah uplati donacija za cijeli proljetni ili jesenski dio Lige, jedno kolo je gratis, tj., u tom se slučaju uplaćuje 36,00 EUR donacije. Donacije se uplaćuju u gotovini prije svakog kola Lige.

Učestvovati možete i virtualno. Uvjet je da otrčite istu stazu te da prije kola koje prijavljujete pošaljete svoje rezultate na mail adresu dopredsjednik@mkvg.hr. Donacija za virtualna kola iznosi 2 eura, njome se pokriva obrada rezultata, a uplatiti se može prilikom prvog sljedećeg dolaska na ligu.

Prijave se obavljaju online ili na mjestu starta uoči svakog kola. Iz Maraton kluba Velika Gorica poručuju-dobrodošli ste trčati s nama i nikad nije kasno da se priključite! Cilj utrke je, kažu, trčati za gušt i družiti se. Ako vam to nije dovoljna motivacija za sudjelovanjem, dobro je napomenuti da nakon utrke slijedi druženje uz okrjepu.

 

Objava Šesto kolo proljetnog ciklusa Turopoljske lige trčanja; druženje, sport i nagrade pojavila se prvi puta na V'Gradu.