Prijava

Vaša prijava

Goričke večeri donose pregršt koncerata, radionica, izložbi i predstava

['goričke večeri', 'izložbe', 'koncerti', 'radionice']

Stižu nam Goričke večeri, najdugovječnija manifestacija Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Ovogodišnji festival trajat će od 17. do 30. svibnja u centru grada – Parku dr. Franje Tuđmana i donosi bogat i raznovrstan kulturni program za djecu i odrasle.

Djeca će se moći okušati u radionicama kuhanja i provođenja znanstvenih pokusa, dok će se odrasli moći opustiti u tečaju kiparstva. Posjetitelji će obiteljski moći uživati u cirkuskim i akrobatskim predstavama, izložbi povijesnih vozila – oldtimera, kinu i koncertima na otvorenom.

Foto: Pučko otvoreno učilište Velike Gorice

Koncertni program manifestacije otvorit će hrvatski pop sastav Magazin izvedbom svojih popularnih hitova: Rano, ranije, Piši mi, Put putujem, Tri sam ti zime šaptala ime, Kemija, te mnoge druge. Na Goričkim večerima pjevat će i poznat pjevač zabavne glazbe – Joško Čagalj poznatiji pod nadimkom Jole, zagrebački rock i pop sastav Pavel te Robert Mareković i bend Swingers.

Kao i na prethodnim Goričkim večerima, i ove godine održat će se klapska večer koju donosi Metaklapa-domaći a capella projekt koji spaja metal glazbu i klapski način pjevanja.

Foto: Pučko otvoreno učilište Velike Gorice Facebook

Ulaz na sve programe je besplatan, a detaljan program možete pogledati na stranici Pučkog otvorenog učilišta Velike Gorice.

Objava Goričke večeri donose pregršt koncerata, radionica, izložbi i predstava pojavila se prvi puta na V'Gradu.