Prijava

Vaša prijava

Bjelica najavio polufinale s Rijekom: 'Znamo ulog utakmice, želimo proći dalje'

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

Momčadi Osijeka i Rijeke susreću se u polufinalu Hrvatskog kupa u srijedu od 18 sati. Uoči susreta, trener Osijeka Nenad Bjelica susreo s novinarima u najavi utakmice u kojoj će Osijek tražiti treće finale Kupa u povijesti.

Osijek trenutno uživa u veoma uspješnoj sezoni. Zajedno s Dinamom dijele prvo mjesto u poretku Prve HNL s 53 bodova, a s pobjedom protiv Rijeke imaju priliku za dvostruku krunu ove sezone.

"Važno je istaknuti da je Rijeka u jako dobroj formi, suvereno su u zadnjoj utakmici pobijedili Slaven Belupo, prije toga ostvarili veliku pobjedu i stvarno čestitam na tim rezultatima kolegi Tomiću koji je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener u HNL-u," rekao je Bjelica i time pohvalio trenera Gorana Tomića.

"Do ovog dijela sezone može se reći da je ovo vrlo bitna utakmica, ali nadamo se da će one koje su ispred nas biti još važnije. Znamo ulog utakmice, želimo proći dalje, izboriti finale, a mislim da smo u utakmicama protiv najjačih hrvatskih momčadi pokazali da se možemo sa svima nositi. Nadam se da ćemo to pokazati i u Rijeci i izboriti toliko željeno finale."

Pobjednik ovog polufinalnog susreta igrat će u finalu protiv Hajduka koji je prošlog tjedna osigurao plasman nakon pobjede protiv Gorice.