Prijava

Vaša prijava

Osuđen i otac dječaka kojeg je zlostavljao Ante Pavlović


Otac dječaka kojega je brutalno zlostavljao samozvani kiropraktičar Ante Pavlović na Općinskom sudu u Karlovcu jučer je osuđen na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine zbog povrede prava djeteta, prenosi Jutarnji list.

Doznajemo da je otac ispričao kako nije znao što ga čeka na seansi kod kiropraktičara kojega je pronašao njegov otac te da je zbog svega požalio, pokajao se i pristao na sankciju. Presuda je odmah postala i pravomoćna, što znači da će u zatvor na šest mjeseci ako u sljedeće dvije godine na sličan način ugrozi prava svojeg sina.

Sutkinja Elma Kaleb Mamić koja je osudila oca dječaka, prije mjesec dana iza rešetaka na 20 mjeseci je poslala i Pavlovića.

{"RELATED":1580931}

Podsjetimo, Pavlović je na svom imanju kod Velike Gorice krajem kolovoza prošle godine dječaka tijekom 'tretmana liječenja', na koji je doveden u pratnji oca i članova uže obitelji, u više navrata vrijeđao, ponižavao, prijetio mu, zastrašivao ga i fizički zlostavljao, udarajući ga više puta bičem po stražnjici i desnoj strani lica.

Tražio je od dječaka da se pred svima skine i pokaže spolovilo te je pokušavao skinuti dječakove hlače, snažno ga bacio na pod i ponovo bičem više puta jako udario u predjelu leđa i glave.

Cijeli tretman 'liječenja' je snimao kamerom da bi snimku potom objavio na YouTubeu.