Prijava

Vaša prijava

Bezobrazluku nema kraja: vozač ZET-a zaustavio bus da navrati u dućan sanitarija!


Putnici koji se redovito voze autobusnom linijom ZET-a 268 na relaciji Velika Gorica-Zagreb još su jednom posvjedočili samovolji jednog od vozača.

Posljednji se incident dogodio jučer oko 14 sati na stanici u Oreškovićevoj u autobusu koji je išao prema Glavnom kolodovoru, javlja Večernji.

Vozač, kojeg putnici opisuju kao ćelavog i krupnijeg, zaustavio je autobus, ostavio putnike i otrčao u dućan sanitarija, bez da je uopće o svom 'izletu' obavijestio ikoga.

Nije ga bilo oko sedam minuta, a nakon što se vratio, nastavio je vožnju bez isprike ili objašnjenja zbog čega je izbivao s radnoga mjesta.

Nakon te situacije je počeo razgovarati na mobitel tijekom vožnje, a upravo su ga zbog te radnje putnici ranije prijavili nadređenima, no nikad nije sankcioniran.

"Opisani je slučaj u suprotnostima s načelima našeg poslovanja, no moramo saslušati i drugu stranu i utvrditi činjenice. Nezahvalno je prejudicirati daljnji tijek eventualnih postupaka, koji će se svakako dogoditi ako su navodi putnika točni. U tom slučaju upućujem iskrenu ispriku ZET-a",  poručio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a za Večernji.