Prijava

Vaša prijava

Pernar bijesan zbog ubojstva u Sloboštini: 'Dečko samo nije imao je*ene 4 kune'


Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, žustro je osudio nemilosrdno ubojstvo 28-godišnjeg Ante Škembera iz Sloboštine koje je na uskrsno jutro zgrozilo Hrvatsku, istaknuvši da je bio obiteljski prijatelj. Škembera je prolaznica pronašla na Uskrs u poslijepodnevnim satima s ubodnom ranom u prsima na travnjaku u Sloboštini, a nekoliko sati nakon pronalaska, preminuo je u bolnici od zadobivene rane. Kasnije se doznalo da je mladiću presudilo to što nije imao 4 kune za kartu. Naime, mladić se porječkao sa ZET-ovim vozačem, a onda je doletio osumnjičeni Paloš, izbacio ga van i krenuo tući, da bi mu navodno zadao smrtnu ranu.

"Jezivo je što čovjek mora imati u glavi da ide skakavcem izbost mladog dečka zato jer nije imao kartu. Moja iskrena sućut obitelji žrtve. Da je javni prijevoz besplatan, Ante Škember bi bio živ. Žao mi je što se javljam na ovakav način. Ali moram naglasit da Ante Škember nije bio bahat po prirodi i stvarno nije imao jebene 4 kn. Ja sam u Dublinu. Ovaj dečko je bio obiteljski prijatelj. Upravo je uništena još jedna obitelj. ", napisao je Ivan Pernar na svom Facebook profilu.

Kako saznajemo, osumnjičeni je priveden, a radi se o jednom od instruktora i osnivača rezervnog sastava MUP-a koji je, prema vlastitim riječima, jedno vrijeme bio zapovjednik postrojbe rezervnog sastava MUP-a u Pakračkoj Poljani. Kako piše Jutarnji list, Džemal Paloš, osim po ratnim zaslugama i odlikovanjima, javnosti je poznat i kao svjedok u postupku protiv Tomislava Merčepa.

Kada je Paloš, piše Jutarnji list, pročitao u novinama da je u Sloboštini nožem uboden mladić, sjeo na autobus te otputovao u Dalmaciju, a tamo je i uhićen u srijedu navečer te je, uz kaznenu prijavu za ubojstvo, u četvrtak navečer priveden pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke. Danas će biti priveden na ispitivanje u tužiteljstvo u Velikoj Gorici.