Prijava

Vaša prijava

Policija traga za trogodišnjakom koji je na biciklu ozlijedio staricu i pobjegao


Hrvatska policija traga za svjedocima i biciklistom koji je teško ozlijedio 77-ogodišnju staricu u Velikoj Gorici i pobjegao. No, u središtu priče je biciklist bjegunac koji ima tri godine.  Policija je u lovu na trogodišnje dijete koje je pobjeglo na biciklu. 

Odmetnik, koji je tek skinuo pomoćne kotače sa svog biciklića, bacio se u svoj prvi prekršaj ovdje u velikogoričkom parku doktora Franje Tuđmana. Žrtva je bila 77-godišnja starica, koja je sa slomljenom rukom završila u bolnici. Jučerašnja nesreća ondje je glavna tema.

"Jedno dijete se zaletilo u tu gospođu, ona je pala na ruku, počela je jako krvariti, imala je na majici krvi, došla je hitna i policija. Dijete je pobjeglo", rekao nam je očevidac Jakov.

"Malo sam bio u šoku jer sam mislio kako je mogao pobjeći. Ne znam gdje su mu bili roditelji ni ništa", priča nam Luka.

U parku je nekad vrijedilo pravilo da se ne smije juriti biciklima. No, djeca su zaigrana, a nesreća se dogodila na mjestu gdje je pješačka zona, pa starije gospođe koji put imaju osjećaj kao da su na streljani.

"Istina je da jure po parku biciklima i ne gledaju gdje jure", ističe Ruža iz Velike Gorice.

"Morate se vi njima micati. Kad vidim da jure prema meni, gledam ih i predviđam kuda će skrenuti", rekla nam je Nevenka.

"Na mene je isto jedna curica naletjela. Pala sam i ključ iskrivila. Što dijete zna.
Trebaš imat oči na glavi i, da oprostiš, na guzici", priča nam Bojana.

Pročulo se ovdje da policija traži dijete koje je glavom bez obzira pobjeglo. No, trogodišnji 'mladiću', ne moraš brinuti. Policija te zapravo ne želi strpati u zatvor, već samo moli očevice da se jave, da naprave očevid koji bi jednom i zauvijek završio triler iz parka Franje Tuđmana.