Prijava

Vaša prijava

ZET je često zbog incidentata u centru pozornosti: Je li vrijeme da Holding poduzme neke mjere?


Agresivni ispadi ZET-ovaca postali su bio zagrebačke svakodnevnice. Prije dva dana opet, naglašavamo OPET se desio incident kojem su svjedočili mnogi putnici, naime ZET-ovac se opet neopravdano izderao na putnicu, piše Zagreb.info.

Jedan je to od mnogih događaja koji se ove godine zbio u ZET tramvajima i autobusima. Prisjetimo se, već poznata velikogorička linija gdje je vozač busa napao ženu koja s djetetom u kolicima nije imala za kartu. Vozač busa je nakon toga ugasio autobus i nije htio krenuti dok žena ne kupi kartu. Također je putnica bila "počašćena" sa sa komentarima:  “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu", nakon čega su se potreseni putnici ponudili kupiti joj kartu.

Ni mjesec dana nakon ponovni incident u busu za Veliku Goricu. Ovog puta vozač nije htio otvoriti srednja vrata kako bi majka s kolicima ušla u autobus. Nakon intervencije putnika vozač je i dalje odbijao otvoriti vrata i prodati kartu ženi sa djetetom.

Ovog ljeta još jedan događaj zgrozio je Zagrepčane, vozač busa fizički je napao putnika. Nakon kraće prepirke ZET-ovac je letvom nasrnuo na putnika.

I još mnogo ovakvih ispada događa se svakodnevno u Zagrebu. Zagrebački holding samo šalje isprike i obećanja kako će poduzeti sve mjere da se ovi incidenti ne bi ponovili. No, unatoč tome stalno se ponavljaju, a ZET-ovcima se očito ne može stati na kraj, piše Zagreb.info.


Snimanje za emisiju Vodič kroz EU fondove