Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici uhićen muškarac osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u ugostiteljskom objektu


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prema dobivenim informacijama sumnja se kako se 41-godišnjak u sklopu ugostiteljskog objekta u Velikoj Gorici, koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće, bavio preprodajom droge. 

MUP

Temeljem naloga suda pretražen je ugostiteljski objekt i kuća te je pronađeno 718,2 grama kokaina pakirane u 6 PE vrećica, 2,8 grama hašiša, 3,7 grama amfetamina, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, aparat za vakumiranje, mehanička preša za prešanje droge te plinski pištolj s osam komada pripadajućeg streljiva.       

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 41-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici su podnijeli kaznenu prijavu. Također, protiv osumnjičenog bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 25. st. 2 Zakona o oružju, javlja PU zagrebačka.

MUP