Prijava

Vaša prijava

U posljednjih tjedan dana nestalo 14 mladih, a najmlađi imaju svega 10 godina: jeste li ih vidjeli?


U Hrvatskoj je u posljednjih tjedan dana nestalo četrnaestero mladih, a od čega je jedanaestero njih maloljetno. Ukoliko ste nekoga od njih vidjeli ili raspoložete informacijama koje bi mogle pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Marko Harča (10)
Jedino što je poznato jest da se je dječak udaljio s adrese u Zagrebu, 11. travnja, te da se nestanak vodi u PU zagrebačkoj.

Mauricio Tokmadžić (10)
Dječak ima crnu kosu i kestenjaste oči, a nestao je 11. travnja udaljivši se s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Sven Trohar Halilović (11)
Visok je 150 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestao je 11. travnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Branko Stojčević (12)
Od informacija je jedino poznato jest da se je dječak udaljio s adrese u Zagrebu, 11. travnja, te da se nestanak vodi u PU zagrebačkoj.

Neno Bogdan (13)
Od informacija je jedino poznato da je nestao 12. travnja, udaljivši se s adrese u Ivancu, a nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Evelin Barać (14)
Visoka je 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestala je 12. travnja udaljivši se s adrese u Bedekovčini. Nestanak je prijavljen u PU krapinsko-zagorskoj.

Samanto Jurić (14)
Mladić je nestao 9. travnja na području Ivanca, a od podataka je poznato još samo kako se nestanak vodi u PU Varaždinskoj.

Sanja Udorović (15)
Visoka je 170 cm, ima crnu ravnu kosu i male kestenjaste oči te uši srednje veličine i okruglo lice. Nestala je 9. travnja na područu Velike Gorice, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu kratku majicu, plave traperice i crne cipele.

Ramajana Azra Abaz (16)
Visoka je 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je s adrese u Bedekovčini 12. travnja.

Tomislav Jelinčić (16)
Poznato je jedino kako je mladić nestao 12. travnja na području Luga Samoborskog, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Josipa Bilušić (16)
Visoka je 162 cm, ima crnu, ravnu kosu, kestenjaste oči te nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe i okrugloga lica. Djevojka je nestala 12. travnja, udaljivši se s adrese u Bedekovčini.

Vanja Koričić (18)
Visok je 175 cm, ima svjetloplavu kosu i svjetloplave oči, manji nos i uši, ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. Nestao je 9. travnja, udaljivši se s adrese u Ivancu.

Danijel Bošnjaković (18)
Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i kestenjaste oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 9. travnja s adrese u Ivancu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu, traperice i crne tenisice.

Petra Peranović (19)
Visoka je 170 cm, ima ravnu, smeđu kosu, smeđe oči i ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. Nestala je 12 travnja, udaljivši se s adrese u zagrebačkom Jankomiru. U trenutku nestanka bila je odjevena u tamnu trenirku.