Prijava

Vaša prijava

Otkriveno gdje radi monstrum koji je na Utrinama pucao na dječji vrtić: 'Bio sam drogiran, pustite me na posao'


Hrvoje Marić koji je u petak poslijepodne iz automatske puške ispalio nekoliko rafala kroz prozor svog stana u Šišićevoj ulici u Utrini, tog je jutra osim velike količine alkohola konzumirao i kokain te ecstayy, doznala je policija iz razgovora s Marićevom obitelji, javlja Jutarnji list.

Podsjetimo, spomenuti muškarac je u jutarnjim satima uznemirio četvrt, naime, iz kalašnjikova je pucao po dječjem vrtiću u blizini.

Tog je jutra Marićeva supruga napustila stan vidjevši u kakvom je stanju njen suprug te je njegovog brata obavijestila da je Hrvoje s prijateljem pošmrkao dva grama kokaina, uzeo pola ecstasyja te popio velike količine žestokog alkohola, neslužbeno doznaje Jutarnji.

Marić se ispočetka branio šutnjom, no na ročištu kod istražnog suca u Velikoj Gorici je rekao kako mu je žao, da je bio pijan i da se ničeg ne sjeća. Molio je suca da mu ne odredi istražni zatvor jer se mora vratiti na posao budući da radi kao vozač Ubera.

Sudac je, ipak, odredio Mariću mjesec dana pritvora zbog opasnost od ponavljanja kaznenog djela, dok je na policijskom ispitivanju priznao da je kalašnjikov marke Crvena zastava kalibra 7.63mm ilegalno kupio još prije 15 godina u selu kod Nuštra za stotinjak eura.

 

 


Festival znanosti 2024.