Prijava

Vaša prijava

Vrijedna donacija razveselila SOS Dječje selo Lekenik


Donacija nakon uspješnog završetka akcije „Zajedno za SOS Dječje selo Lekenik i njihov čisti dom“ uručena je u Lekeniku, gdje u 16 SOS kuća odrasta 72 djece o kojima skrbe SOS mame. Time je ova hvalevrijedna akcija stigla do kraja. Posjet predstavnika organizatora akcije, tvrtki Henkel i NTL bila je „točka na i“ projekta u kojem su sudjelovali i vjerni kupci.

Zahvaljujući akciji, koju je podržao svatko tko je u NTL prodavaonicama kupio Henkel proizvode za čišćenje kućanstva, rezultat nesebične suradnje, godišnja je zaliha proizvoda za čišćenje prvog hrvatskoga SOS dječjega sela u slikovitom turopoljskom selu Lekenik. SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svaka pomoć koju pritom mogu dobiti, dobro je došla, a u samim temeljima inicijatora akcije, tvrtkama Henkel i NTL, brizi za zajednicu posvećuje se velika pažnja.

„Djeca u našoj skrbi odrastaju u obiteljskom okruženju. SOS mame unutar SOS obitelji djeci pružaju ljubav, brigu i osjećaj pripadnosti. To je i misija naše Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, koja već 25 godina uspješno stvara obitelj za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Od srca hvala ljudima dobrog srca iz tvrtki Henkel i NTL. Njihova donacija uvelike je olakšala život našim SOS obiteljima. Veliko hvala i svim kupcima koji su sudjelovali u akciji“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

„Briga o zajednici i o okolini već je dugo u fokusu našeg poslovanja. Kad su djeca u pitanju, tu smo posebno osjetljivi. Sretni smo i ponosni što smo danas ovdje u Lekeniku i što možemo pomoći da ovim 16 SOS obitelji bar malo olakšamo svakodnevicu. Mi smo jako zahvalni našem partneru NTL-u i svim našim kupcima na podršci. Također moram naglasiti da me oduševila i atmosfera u ovim obiteljima. Smijeha nije nedostajalo“, kazala je Mia Jelinić, junior trade marketing manager Henkel Laundry & Home Care.

Trgovački lanac NTL sa zadovoljstvom je prihvatio poziv za sudjelovanje u ovoj akciji. „Ova velika i složna SOS obitelj dijeli iste životne obveze i radosti kao i svaka druga obitelj. Svi znamo da su obitelj i djeca nešto najvrednije u našem društvu stoga uopće nije bilo razmišljanja oko sudjelovanja Narodnog trgovačkog lanca u ovoj lijepoj akciji. Moram zahvaliti našim vjernim kupcima na sudjelovanju, a SOS Dječjem selu želim što veselije dane, što uspješniju djecu i da uvijek imaju osmijeh na licu kao i na današnjem druženju “, izjavila je Jasminka Kos, voditeljica asortimana neprehrane trgovačkog lanca NTL.