Prijava

Vaša prijava

Udruga Naš Hajduk će tužiti Štimca: 'Izrekao je laži i klevete - čovjek zaslužan za najveću Hajdukovu blamažu'


 

Nakon što je Igor Štimac u razgovoru za RTL oštro napao Upravu Hajduka i udrugu Naš Hajduk, reagirali su iz spomenute udruge najavivši tužbu protiv svog bivšeg igrača i trenera zbog, kako tvrde, izrečenih uvreda i kleveta.

>> Štimac za RTL: 'Neka stadion pretvore u diskoteku da toče pivo, možda u tome budu uspješni'

Podsjetimo, Štimac je nakon Hajdukovog poraza od Gorice u domaćem prvenstvu kazao da neka "Uprava pretvori stadion u diskoteku i ondje toči pivo jer bi u tome možda bila uspješna". Izjavio je i kako je čelnike kluba potrebno "objesiti za onu stvar na Rivi da ih svatko može pljucnuti".

Na Štimčeve izjave reagirali su putem službene Facebook stranice istaknuvši da nisu ni očekivali da će Štimac "znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno će ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira", stoji u priopćenju udruge Naš Hajduk.

Ustvrdili su da je Štimac "zaslužan za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu" te da njegove prijetjne neće prijavljivati nadležnim institucijama jer se "nemogu sjetiti ni jednog obećanja koje je Štimac ispunio".

"Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja. Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto", navode u priopćenju, koje su potkrijepili fotografijom Štimac u društvu Zdravka Mamića.