Prijava

Vaša prijava

Uhvaćeni maloljetnici: Nakon vožnje otimali su novac zagrebačkim taksistima


Zagrebačka policija uhitila je tri mlađe osobe, uključujući dvojicu maloljetnika, tereteći ih da su od kraja prošle godine počinili šest teških krađa na štetu vozača taksi vozila, koje su oštetili za 5800 kuna.

U posljednjem napadu u kojem se u nedjelju navečer u Poljičkoj ulici našao na meti 35-godišnji taksist sudjelovala su četvorica počinitelja koji su prvo naručili taxi prijevoz, a kad su došli do odredišta prilikom plaćanja vožnje jedan od njih je iz ruke taksisti istrgnuo novčanik nakon čega su svi pobjegli.

Nedugo poslije, policajci su na Savskoj cesti uočili mlađe osobe koje se moglo povezati s tim nedjelom, ali su se sumnjivci dali u bijeg nakon čega su policajci trojicu doveli u službene prostorije.

Policijski istražitelji utvrdili su da su dva maloljetnika i 20-godišnjak od 30. prosinca 2018. na području Trnja i Novog Zagreba na identičan način počinili ukupno šest teških krađa na štetu taksista.

Zbog sumnje da su neki od osumnjičenika počinili slična nedjela na području Zagreba i Velike Gorice policija nastavlja kriminalističko istraživanje.