Prijava

Vaša prijava

Prijelazni rok u HNL-u: Hajduk dovodi Albanca, u Inter stigao Srbin


Pozicija napadača ona je kojom će se na Poljudu morati pozabaviti u siječanjskom prijelaznom roku. I mogla bi uskoro biti riješena jer, prema pisanju Sportskih novosti, Hajduk je pred realizacijom transfera Francesca Tahiraja, 22-godišnjeg Albanca koji nastupa za slovenski Aluminij, a u nogometnom životopisu mu stoji da je bio u Juventusovoj školi.

S devet pogodaka u ovoj sezoni drugi je strijelac slovenske lige, a budući da mu u lipnju istječe ugovor, Hajduk će prištedjeti koju stotinu tisuću eura više.

Međutim, splitskom klubu zanimljiva su još dvojica napadača, a to su 26-godišnji Brazilac Felipe Augusto koji igra u brazilskoj Parani te Slovenac Denis Popović iz ruskog Orenburga.

I u ostalim prvoligaškim sredinama radi se na pojačanjima. Umjesto Komnena Andrića, koji je na odlasku, Zaprešićani su već doveli srpskog internacionalca Andriju Kaluđerovića kao slobodnog igrača iz indijskog Delhija.

U Velikoj Gorici novi Afrikanac mogao bi postati Joof Ousman, mladi reprezentativac Gambije. Na Istrinu treningu, pak, ukazao se Einar Galilea, 24-godišnji Španjolac iz Souchauxa.