Prijava

Vaša prijava

Bošnjak pokazala ozljede RTL-ovim kamerama: 'Njega više ne smatram čovjekom. On je običan monstrum'


Što se točno događalo u stanu jednog od nogometaša Dinama nakon velike pobjede protiv Benfice? Iva Bošnjak, bivša djevojka igrača Iyaya Atiemwena,  tvrdi, fizički je napadnuta.

Kaže da je nogometaš s kojim je u vezi par mjeseci, zbog ljubomore, na nju nasrnuo. Udarao je, vukao po podu i gušio. Ozljede je pokazala i pred našom kamerom.

"Uhvatio me je za noge, dovukao me je do hodnika i tu me počeo šutat. Naravno imam plavicu, imam leđa izgrebana od povlačenja po podu. U tom trenu je vidio da stvari izmiču kontroli, da ako nastavi da će me ubiti", prepričala je nemili događaj Iva Bošnjak.

Na leđima ogrebotine i velika krasta. Na koljenu modrica, na glavi kvrga od udarca.  Sve ove ozljede, tvrdi Iva Bošnjak zaposlenica jedne osječke drogerije,  nanio joj je njen bivši dečko, Dinamov igrač Iyayi Atiemwen, nigerijski nogometaš koji je za 3 milijuna eura iz Gorice početkom godine prešao u Dinamo

"Kad me bacio na krevet počeo me gušiti, šamarati. Uplašila sam se stvarno za svoj život, razmišljala sam što će mi se sad dogoditi", prepričala je Iva.

Uspjela je, kaže, pobjeći i pozvati policiju. Iz policije kažu da fizički sukob i prijetnje koje je navela 20-godišnjakinja nogometaš opovrgava te njen i njegov način počinjenja događaja kontradiktorni. Kažu i da nije imala vidljive ozljede. 

"Policija nije pregledala moje ozljede zato što su rekli da nemaju nadležnosti za to", rekla je Iva.

Ali su joj ponudili liječničku pomoć. Sam nogometaš o cijelom se slučaju oglasio samo na Instagramu.  "Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun", izjasnio se Dinamov nogometaš.

U Dinamu su, barem za sada, što se tiče cijelog slučaja, prilično suzdržani.  "Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica", rekli su u najboljem hrvatskom nogometnom klubu.

Hoće li bivšeg dečka, jer policija unatoč usvajanju Istanbulske konvencije u ovom slučaju  nije pokrenula postupak po službenoj dužnosti, Iva Bošnjak tužiti - još ni sama ne zna. Od njega, kaže, želi samo jednu stvar. 

"Ja njega ne smatram više čovjekom, on je za mene jedan običan monstrum. Kažem opet, ne želim njegov novac samo želim javnu ispriku da mi se ispriča za ono što mi je učinio", zaključila je Iva.