Prijava

Vaša prijava

Zadobila teške tjelesne ozljede: Zagrepčanku oteo, prijetio joj i šakom udarao po glavi


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su u ponedjeljak kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, nanošenja teška tjelesna ozljeda i i prijetnji na štetu 48-godišnjakinje.  

Naime, sumnja se da  je 8. ožujka 2019. godine oko 20 sati, dok mu je na snazi bila izrečena mjera nadležnog državnog odvjetništva zabrane približavanja 48-godišnjakinji i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s njom, došao do njezinog osobnog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba.

Kada ju je vidio kako se približavala autu, zapovijedio joj je da mu preda ključeve vozila i zaprijetio. Nakon što mu je dala ključeve, nastavio joj je prijetiti te zatražio da sjedne na mjesto suvozača, što je nesretnica iz straha za svoj život i napravila.

Potom je sjeo na mjesto vozača njezinog automobila i počeo voziti, nastavio joj je prijetiti pri čemu ju je više puta udario u glavu.

Ograničio joj je slobodu kretanja i odvezao ih u smjeru Velike Gorice gdje je parkirao. Tamo su ga uhitili policijski službenici koji su odreagirali na dojavu da je u tijeku činjenje kaznenog djela. Liječnička pomoć, 48-godišnjakinji, pružena je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.