Prijava

Vaša prijava

Policija ispitala Dinamovog Nigerijca - Osječanka za RTL otkrila: 'Podići ću kaznenu prijavu'


Nakon što je u nedjelju u našoj emisiji emitiran prilog u kojem još jedna djevojka optužuje Dinamova igrača Iyayia Atiemwena za fizički napad, ali i pokušaj silovanja, nogometaš je saslušan u policiji.

Djevojka je pred našim kamerama ispričala da ju je šamarao, gušio i gurao joj ruke u gaćice. Svoj je iskaz danas dala i na policiji. Ona je već druga žena koja tvrdi da ju je ovaj nigerijski igrač napao.

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarat, ja sam počela vrištati."

Dio je ovo svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice koja tvrdi da proživjela, poput Ive Bošnjak, zastrašujuće iskustvo s nogometašem Dinama. 

"Nijedna žena ne bi trebala proživjeti to što sam ja proživjela", dodala je za naše kamere. 

Svoj iskaz dala je danas i u prostorijama kriminalističke policije u Zagrebu. Isto je jučer morao učiniti i Nigerijac kojeg djevojke optužuju.  

"GNK Dinamo potvrđuje da je naš igrač Atiemwen bio na obavijesnom razgovoru u policiji te u potpunosti surađuje u utvrđivanju svih činjenica. Prema do sada dostupnim informacijama, naš igrač nije osumnjičen niti prijavljen za počinjenje nikakvog protupravnog ponašanja."

Iz policije su danas rekli tek da se okolnosti događaja utvrđuju te da će javnost o njima biti upoznata čim to bude moguće. No, čini se optužbe djevojaka ne pogađaju previše nogometaša, barem ako je suditi prema onomu što je Atiemwen danas objavio na svojem Instagramu. Nasmijan je pozirao, a uz fotografiju je napisao: 
Svi smo u istoj igri, samo na različitim razinama - bavimo se istim paklom, samo različitim đavolima.

20-godišnja Osječanka Iva Bošnjak prva je u javnost izašla s pričom da ju je Atiemwen napao. 

"Kad me bacio na krevet počeo me gušiti i šamarati. Uplašila sam se stvarno za svoj život, razmišljala sam što će mi se sad dogoditi."

Iva Bošnjak danas nam je rekla da će podignuti kaznenu prijavu protiv Dinamovog nogometaša.