Prijava

Vaša prijava

Zadrov trener prozvao HKS: 'Pogledajte nȃs, Cibonu... Nikoga ne zanimamo'


Dva dana prije nego će u Laktašima igrati za ostanak u ABA ligi Zadar će danas na Višnjiku (19 sati) u HT Premijer ligi ugostiti Split u dalmatinskom derbiju.

"Ostali smo gdje smo bili i prije prošlog kola, na diobi prvog mjesta s Cibonom. Istinabog, razdrmao nas je poraz u Osijeku koji je bio neočekivan i djelovali smo dezorijentirano. Protiv Splita želimo pokazati karakter na domaćem terenu, da to bude uvertira za utakmicu s Igokeom koja nam je praktički utakmica sezone, a koja dolazi dva dana poslije. U pripremi ne možemo dijeliti ova dva susreta, već ih gledati kao cjelinu i nastojati napredovati u igri te se što je moguće bolje pripremiti za tu utakmicu u ABA ligi koja nam je ključna", najavio je Zadrov trener Ante Nazor koji je pokoju rekao i o Splićanima.

"Neću trošiti puno riječi. Imali su velike ambicije na početku sezone, no snašlo ih je dosta pehova. U tom kontekstu možemo gledati i nas. Promjenom trenera konsolidirali su se, neki mladi igrači su iskočili, napredovali i u gostima i na domaćem terenu te nas ne očekuje nimalo lagan zadatak. Ne bih želio da se utakmica bagatelizira s obzirom na stanje u obje momčadi."

Pokušali su Zadrani odgoditi utakmicu, no toga nije bilo ništa. U derbi će ući bez bolesnog Dašića, a Višnjik je napustio Kwame Vaughn, no bez obzira na to moraju se iskupiti za težak poraz u Osijeku.

"Mi smo tu utakmicu igrali loše, no bit ću brutalno iskren; dojam je da to nikoga ne zanima. Poslije dvoboja u Osijeku nije bilo konferencije za medije. Pred vama sam mnogo puta rekao da me je sram, ali gledajući percepciju javnosti, to kao da nikoga ne interesira", rekao je Nazor pa prozvao HKS.

"Cibona dan nakon toga izgubi od Gorice, već drugi put u sezoni, a to kao da nikoga ne zanima. Možda bi ljudi koji to vode trebali na neki drugi način, a ne umjetan, napraviti da to nekoga uistinu zanima."