Prijava

Vaša prijava

Dinamo opet u HNL-zbilji: 'Svaki put kad igramo s Goricom, imamo težak posao'


Dinamovci su završili europsku bajku. Vrijeme je za povratak u hrvatsku zbilju u kojoj je ionako manje-više jasno da će obraniti naslov prvaka.

U nedjelju će gostovati kod momčadi koja, također, igra sezonu iznad očekivanja, ali unutar hrvatskih granica - Gorice.

"Gorica ima sjajnu sezonu, dobro radi, pokazuje se u najboljem svjetlu, uz Dinamo najbolja gostujuća momčad. Svaki put kad igramo s njom, imamo težak posao. Vjerujem da ćemo biti bolji, ali znamo da ćemo se morati dobro oznojiti,“ najavio je Nenad Bjelica.

Dinamov trener trebao bit opet napraviti velike promjene u odnosu na momčad koja je igrala u Europi, no to ionako uopće ne utječe na rezultat.

"Imamo veliki kadar, koristimo sve igrače, svi imaju odgovornost dati za Dinamo svoj maksimum i uvjeren sam da tko god zaigra, dati sve od sebe i pokušati pobijediti", rekao je Bjelica pa još jednom podvukao.

"Gorica je sigurno hit Prvenstva, zaslužuje biti tu gdje jest. Ima sjajne igrače i odličnog trenera. Stabilan klub koji bez pritiska može pokazati svoje najbolje lice. Ima puno manji pritisak nego Hajduk, Rijeka i Osijek i to pokazuje iz kola u kolo. Konstanta je već ove sezone i treba joj na tome čestitati."