Prijava

Vaša prijava

Bjelica nezadovoljan nakon pobjede: 'Neću trpjeti opuštanje, toga kod mene nema!'


Namučio se Dinamo u Gorici da bi se na Maksimir vratio s tri boda u džepu. U neobičnoj utakmici s tri kaznena udarca, modri su slavili 2:1, a trener Nenad Bjelica bio je nezadovoljan izvedbom nekih igrača. 

"Bitno je da smo pobijedili nakon teškog četvrtka. Važno je da su tri boda tu", rekao je Bjelica, a onda kritizirao svoju momčad.

"Čestitam Andriću, nije lako zabiti dva gola iz penala u istoj utakmici, znam to iz svog iskustva. Čestitam Gavranoviću i Dilaveru na dobroj utakmici, a ostale neću komentirati. Dinamo mora igrati puno bolje nego danas. Neću niti ja niti Dinamo trpjeti povlačenje ručne. Nema opuštanja. Nema kod mene takvih stvari."

Dinamo ima čak 20 bodova prednosti nad Rijekom, ali Nenadu Bjelici je jako zasmetao nedostatak angažmana pojedinih igrača. 

"Imamo veliku bodovnu prednost i širok igrački kadar i svaka prilika koju dobiju igrači, oni to moraju iskoristiti na najbolji mogući način."

Bivši igrač Gorice Iyayi Atiemwen zaigrao je u prvoj postavi, no na poluvremenu je morao izaći iz igre.

"Atiemwen je izašao na poluvremenu zbog ozljede. On je okrenuo zglob, vidjet ćemo sutra na pregledu jesu li mu otišli ligamenti."