Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici jučer odbacilo kaznenu prijavu za silovanje protiv 23-godišnjeg dinamovog igrača Iyayija Atiemwena.

Većina medija pogrešno je interpretirala ovu obavijest pa su izvijestili kako optužnica koja je odbijena pripada bivšoj djevojci Iyayija i Osječanki koja ga je prva optužila za fizičko maltretiranje Ivi Bošnjak, no ustvari se radi o optužnici koju je protiv njega podnijela upravo anonimna djevojka iz Velike Gorice. 

Bošnjak se danas na svom Instagramu još jednom pobrinula kako javnost ne bi krivo shvatila ovu informaciju, a usput je i rezolutno poručila Atiemwenu kako će se protiv nepravde koju joj je ovaj nanio boriti do kraja. 

Iva je objavila fotografiju prepiske s Atiemwenom na WhatsAppu, koja je prema svemu sudeći nastala za vrijeme zimskih priprema modrih. 

"Draga, sad sam ovdje", napisao je prvo Atiemwen. 

"U Kampu?", upitala je Bošnjak, na što joj je Atiemwen odgovorio: "Da, čujemo se nakon treninga."

"Ovim putem se javno obracam medijima i svima ostalima! Moja optuznica protiv doticnoga nije odbacena, odbacena je optuznica od cure koja ga je prijavila za silovanje!! Te takoder zelim se obratiti ovim putem njemu, pola sto si rekao je neistina, ja sam tebe prva udarila? Oprosti ja sam se samo branila kada si ti nasrnuo na mene, razbila sam ti neke vrijedne stvari? A kako policija nije vidjela nista od toga i stan je bio u normalnom stanju kada je policija dosla?!? Ako sam te prva napala zasto nisi zvao policiju??? Demantiram sve ove lazi koje si izgovorio i uputio protiv mene! Ne odustajem ne bojim te se, jer sve sto sam rekla je istina i samo istina! Borit cu se do kraja necu stati samo na ovoj kaznenoj prijavi! Mislim da imam dovoljno toga protiv tebe, da se ustanovi da ti nisi psihicki stabilna osoba!! Ako nemas sto skrivati pristani na poligrafsko ispitivanje !!!! Ne vidim razlog zasto bih se dovodila na los glas da su ovo sve lazi? Kada pomislim da odustanem samo se sjetim da pricam istinu i odmah mi je lakase!! Dokazat cu svima da si monstrum jer to je jedina rijec kojom te mogu trenutno opisati, naveo si kako sam te uznemiralavala i ispitivala cijeli dan koji si proveo u kampu? Po mojim dokazima za vrijeme koje si proveo tamo, bilo je sve normalno te smo bili u kontaktu stalno kao sto se vidi na porukam! Koliko lazi mozes izgovoriti u tako malo recenica � zar ti mislis da sam ja luda, da bih isla ovoliko daleko da te se bojim ili da lazem? Sve sto sam rekla je istina te i dalje stojim iza toga! Sto si imao s ostalim curama to nije moj problem, niti me to zanima! Sto god si im radio to je tvoj problem, alj ovo sto si meni napravio preko toga necu preci i dalje cu se boriti ! Karma je kucka, istina ce izaci na vidjelo! Te takoder informacija o turskoj, dojavio ju je netko vrlo blizak tebi, koji ocito zna kakav si ;) moja prijava nije odbacena za sto mozete kontaktirati i mog odvjetnika! Te se nadam da ova cura nije lagalana niti rekla nista neistino, jer ako je naravno da treba odgovarati za to", stoji u opisu fotografije na Instagram profilu Ive Bošnjak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem se javno obracam medijima i svima ostalima! Moja optuznica protiv doticnoga nije odbacena, odbacena je optuznica od cure koja ga je prijavila za silovanje!! Te takoder zelim se obratiti ovim putem njemu, pola sto si rekao je neistina, ja sam tebe prva udarila? Oprosti ja sam se samo branila kada si ti nasrnuo na mene, razbila sam ti neke vrijedne stvari? A kako policija nije vidjela nista od toga i stan je bio u normalnom stanju kada je policija dosla?!? Ako sam te prva napala zasto nisi zvao policiju??? Demantiram sve ove lazi koje si izgovorio i uputio protiv mene! Ne odustajem ne bojim te se, jer sve sto sam rekla je istina i samo istina! Borit cu se do kraja necu stati samo na ovoj kaznenoi prijavi! Mislim da imam dovoljno toga protiv tebe, da se ustanovi da ti nisi psihicki stabilna osoba!! Ako nemas sto skrivati pristani na poligrafsko ispitivanje !!!! Ne vidim razlog zasto bih se dovodila na los glas da su ovo sve lazi? Kada pomislim da odustanem samo se sjetim da pricam istinu i odmah mi je lakase!! Dokazat cu svima da si monstrum jer to je jedina rijec kojom te mogu trenutno opisati, naveo si kako sam te uznemiralavala i ispitivala cijeli dan koji si proveo u kampu? Po mojim dokazima za vrijeme koje si proveo tamo, bilo je sve normalno te smo bili u kontaktu stalno kao sto se vidi na porukam! Koliko lazi mozes izgovoriti u tako malo recenica � zar ti mislis da sam ja luda, da bih isla ovoliko daleko da te se bojim ili da lazem? Sve sto sam rekla je istina te i dalje stojim iza toga! Sto si imao s ostalim curama to nije moj problem, niti me to zanima! Sto god si im radio to je tvoj problem, alj ovo sto si meni napravio preko toga necu preci i dalje cu se boriti ! Karma je kucka, istina ce izaci na vidjelo! Te takoder informacija o turskoj, dojavio ju je netko vrlo blizak tebi, koji ocito zna kakav si ;) moja prijava nije odbacena za sto mozete kontaktirati i mog odvjetnika! Te se nadam da ova cura nije lagalana niti rekla nista neistino, jer ako je naravno da treba odgovarati za to

A post shared by I V A � (@iva977) on Apr 5, 2019 at 3:17am PDT