Prijava

Vaša prijava

Guardiola želi i Dinamovog mladog talenta: City je spreman platiti dvostruko više nego za Palaversu


Pep Guardiola i Manchester City pokazuju interes za još jednog hrvatskog igrača. nakon dovođena Ante Palaverse iz Hajduka, engleski i talijanski mediji raspisali su se da je slavni trener bacio oko i na DInamovog mladog igrača Antonija Marina.

Marin je član mlade Dinamove momčadi te je na sebe najviše pažnje privukao kao najbolji pojedinac na Dinamovom putu kroz Ligu prvaka za mlade. 

Mladi Modri dogurali su do četvrtfinala Lige prvaka, a na svom su putu izbacili Liverpool. Prejak je za njih ipak bio Chelsea protiv kojeg su imali vodstvo od 0:2, da bi na kraju nakon izvođenja jedanaesteraca ispali.

Dva pogotka u toj utakmici zabio je upravo 18-godišnji Marin koji se i u utakmici protiv Southamptona u Premier League International Cupu istaknuo s tri asistencije za sva tri pogotka Dinama.

City je navodno za Marina spreman platiti dvostruko veći iznos nego za Palaversu, tako da bi se ta cifra kretala oko 10 milijuna eura.

Mlade dinamovce u finalu spomenutog natjecanja koje slovi kao "neslužbena Liga prvaka" čeka moćni Bayern, a Marinu i društvu to će biti dobra prilika da još malo pogidnu svoju vrijednost na nogometnom tržištu.