Prijava

Vaša prijava

VIDEO U prepunom autobusu policija uhitila muškarca s pištoljem: Evo o čemu se zapravo radilo


Prava drama odvijala se u srijedu na ZET-ovoj autobusnoj liniji 268 koja spaja Glavni kolodvor u Zagrebu s Velikom Goricom. Putnici su, naime, svjedočili uhićenju naoružanog muškarca.

Muškarac je ušao u autobus i sjeo, ali su putnici primijetili kod njega nešto što ih je uznemirilo, pa su pozvali policiju.

U autobus su ubrzo stigli policajci i pretresli muškarca. Pronašli su pištolj koji su mu na mjestu događaja oduzeli, a njega odveli u službene prostorije na razgovor.

"Oko 15.40 sati u autobusu linije 268 priveden je 39-godišnjak koji je kod ostalih putnik izazvao strah i nelagodu pa su pozvali policiju. Kod njega je pronađen pištolj za kojeg je  naknadno utvrđeno da je plastični. Osim toga, 39-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola, a izmjereno mu je 3,06 promila alkohola u krvi. Prijavljen je zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira jer je stvorio nelagodu i uznemirenost kod građana", kazali su iz Odjela za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke za Vijesti.hr.

Nakon nesvakidašnjeg događaja, društvenim mrežama se ubrzo proširila snimka samog događaja gdje je vidljivo kako muškarac nije pružao otpor.


Državno natjecanje iz hrvatskoga jezika