Prijava

Vaša prijava

U prometnoj nesreći kod Vrpolja poginula jedna osoba, očevid je u tijeku


Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila u Čajkovcima, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava brodsko-posavska, ne navodeći pojedinosti nesreće.

U nedjelju u 6,25 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Čajkovcima, u kojoj je jedna osoba poginula. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi okolnosti nesreće, navodi Policijska uprava brodsko-posavska.

Čajkovci su naselje u sastavu općine Vrpolje, u Brodsko-posavskoj županiji, nalaze na županijskoj cesti Slavonski Brod - Vrpolje. 

HAK: Oprez na A3 između čvorova Sredanci i Slavonski Brod zbog prometne nesreće

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Sredanci i Slavonski Brod Istok u smjeru Bregane, Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje vozačima a voze opreznije.

Na dodatan oprez HAK poziva i na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Karlovac, gdje je na autocesti uočena srna.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru  i Slavoniji, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i Otočca, A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Lipovca, A4 Goričan-Zagreb između Brezničkog Huma i Zagreba, A5 Osijek-Sredanci te A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva 2 i Delnica.

Zbog vode na kolniku zatvorene su ceste: DC36 u mjestima: Gradec Pokupski i Lijevo Sredičko; ŽC3253 u mjestu Mlaka; ŽC3275 u mjestu Donje Jame; ŽC3156 Žažina-Mala Gorica;ŽC3253 Košutarica - Mlaka; LC33086 Donje Selište-Skela. Na državnoj cesti DC47 Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iznad 15 tona.

Na Jadranskoj magistrali između Makarske i Ploča u mjestu Podgora vozi se jednim trakom, a vozila se propuštaju naizmjence uz regulaciju semaforima. 

Zbog srušenih stabala prekinut je promet na Sljemenskoj cesti.

Zbog jakog vjetra u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.