Prijava

Vaša prijava

Kod Bakarca podletjela pod Arrivin autobus: Poginula vozačica peugeota, vozilo potpuno smrskano


Jedna osoba je poginula subotu oko 6 sati u sudaru automobila i autobusa na državnoj cesti 8 - Jadranska magistrala, između Bakra i Bakarca.

Vučna služba odšlepala je zdrobljeni bijeli peugeot 207. Kako su nam rekli cestari, navodno je vozačica auta podletjela pod Arrivin autobus pred ulazom u Bakarac. U nesreći je prednji kraj autobusa smrskan.

{"GALLERY":2727843}

Inače, nesreća se dogodila na relativno preglednom dijelu, zavojite ceste.

Promet je bio u prekidu i odvijao se zaobilaznim cestama. Ponovo je ponovo uspostavljen oko 9.30 sati, nakon što je sanirano mjesto nesreće.

Više detalja o nesreći bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Vozači oprezno: Labud na autocesti A4

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Ludbreg treba oprezno voziti zbog životinje na autocesti, a prema dojavi riječ je o labudu, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK)

Kolnici su mokri i skliski od kiše u dijelu Slavonije, pa HAK savjetuje vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog poplavljenih kolnika zatvorene su: DC36 Karlovac-Šišljavić u Gradecu Pokupskom (obilazak Pisarovina - Selsko brdo - Lijevo Sredičko), ŽC3156 Mala Gorica-Žažina, a na DC36 u Koritinji vozi se jednim trakom, naizmjence.

Na A7 između čvorova Hreljin i Križišće zatvoren je vozni trak zbog iznenadnog oštećenja kolnika. Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (DC8) između Makarske i Ploča u Podgori vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog radova do 30. lipnja zatvoren je granični prijelaz (GP) Goričan, a promet se preusmjerava na GP Goričan II i GP Vitaljina, dok je GP Dvor otvoren samo za promet putnika i osobnih vozila.

Trajekt na liniji Dubrovnik-Lopud-Suđurađ danas ne plovi zbog tehničkih razloga. Linija će se uspostaviti u nedjelju u 16:15 s polaskom iz Dubrovnika za luku Suđurađ.

Ostali trajekti i katamarani plove redovito.


7. Festival Univerzalne sportske škole Zagrebačke županije

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike