Prijava

Vaša prijava

Važna obavijest za više od 120.000 korisnika! U ovim gradovima od sutra počinje sezona grijanja


HEP-Toplinarstvo u ponedjeljak je izvijestilo da će u utorak, 1. listopada, započeti s uključivanjem grijanja za približno 126.000 kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Kažu da je za uključivanje grijanja u svim zgradama spojenima na toplinske sustave potrebno približno tri do četiri dana.

U novoj ogrjevnoj sezoni 2019./2020. grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Iz HEP-Toplinarstva pozivaju kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2019./2020. završit će najkasnije do 15. svibnja 2020., a odluku o isključivanju grijanja donosi distributer toplinske energije ovisno o vremenskim uvjetima, navodi se u priopćenju.


Počinje sezona grijanja

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike