Prijava

Vaša prijava

Nadomak odmora od obećanja: Birači odgovaraju zašto će glasati za Škoru, Milanovića i Grabar Kitarović


Tražio se šuškavac više, a uz njega ide i fotografija Kolinde Grabar Kitarović, program i kemijska olovka.

Drago Rončević iz Šibenika kaže: ''Dobra je s narodom, dolazila je u sve županije, bila je prisutna kod svih slojeva. Nema joj se što zamjeriti''.

Vinko iz Šibenika dodaje: ''Napravila je vanjskopolitičku situaciju da je naša zemlja ponosna i prosperitetna''.

Ivica Stipaničev iz Tribunja ističe: ''Organiziran nam je prijevoz s obzirom na to da smo članovi HDZ-a. Mislim da je naša županija organizirala dva autobusa''.

HDZ je organizirao autobuse iz cijele Hrvatske koji su u Cibonu došli dati podršku predsjedničkoj kandidatkinji na pretposljednjem skupu prije izbora.

Marko Bekavac iz Splita naglašava: ''Ja sam ponosan kad moja predsjednica sjedi za stolom s Trumpom i glavnim tajnikom UN-a. Šest ljudi za stolom i ona među njima''.

A u dvorani je veći pljesak od nje same dobio prvi gospodin Jakov Kitarović dok su govornici bili nikad glasniji.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je: ''Bio sam, jesam i bit ću uz uz Kolindu Grabar-Kitarović''.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković istaknuo je: ''U HDZ-u nema podjela. Svi smo jedno, svi smo zajedno i to ćemo pokazati u nedjelju''.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zaključio je:''Idemo do pobjede! Podržimo našu predsjednicu jer znamo da će hrvatski narod izabrati najbolje! Živjeli i do pobjede!''

Aktualna predsjednica je jutros obišla i Veliku Goricu. Popila je i kavu u jednom od kafića, a simpatizeri su za to vrijeme prepričavali kakav stisak ruke ima.

Željko Varneković tvrdi: ''Jako dobar. Pravi muški stisak.''

Ana Plechinger kaže: ''Mislim da je predsjednica jedna od nas''.

Kasnije se vozila vlakom, no bez kontakta s ljudima. Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja za predsjednicu Republike poručila je: ''Spremna sam na sve. Ja vjerujem da će građani 22.12 i 5.1 prepoznati moj program. Vjerujem u pobjedu''. Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru dočekao ju je gradonačelnik metropole Milan Bandić.

Istovremeno, SDP-ov kandidat Zoran Milanović sa skupa u Puli ponovno se osvrnuo na predsjedničinu izjavu o korupciji u tajnim službama: ''Na koga vas to još podsjeća u svijetu. Tko se još tako ponaša od velikih državnika? Trump. To je onaj čiju je ogradu lizala''.

Uz njega predsjednici SDP-a i IDS-a, a nakon debate svoju prognozu dali su i birači.

Lucija kaže: ''Savršeni Zoran Milanović''.

Sergio dodaje: ''Jedini koji ima šanse da izbori ove izbore''.

Nenad baš i nije siguran: ''Jer desne sile su jake, a i ovo dvoje socijalista će mu odnijeti puno bodova''.

Bodove kod birača u Požegi je skupljao i Miroslav Škoro i rekao da su se tajne službe bavile njegovom obitelji: ''Da, ja imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari.Ja ću svoje spoznaje vro rado iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali''.

Okupio ih je u centru grada na druženju i ispričao im se što u ovaj kraj nije stigao ranije.

Anka Opačak kaže: ''Osmijeh ne može biti bolji. Stisak ruke pravog čovjeka. Uvijek prijazan i ljubazan''.

Tamara Mandić ističe: ''Podržavam zbog domoljublja i zato što je pristupačan prema ljudima jer je dobrodošao među svima nama sa svim svojim pjesmama, svojim idealom''.

Ravno iz Slavonije otišao je u Zagreb na Cvjetni trg gdje je s građanima pjevao božićne pjesme.

Ivan Hojvan iz Kutine objasnio je zašto će mu dati svoj glas: ''Zato što govori istinu, u duši je govorio od srca tako je 90-ih bilo. Osjećao sam se i u Lisinskom kao 90-ih''.

Milan Uremović iz Kutine tvrdi da je Škoro veći HDZ-ovac od Grabar Kitarović: ''Zato što je Kolinda izdala HDZ, sprijateljila se s krivim ljudima - s Bandićem, Vučićem i Pupovcem''.

Kandidati se biračima mogu obratiti još samo sutra, a odmor od obećanja kreće u ponoć kada počinje izborna šutnja.


Kako zaštititi djecu na internetu - HAKOM brošura