Prijava

Vaša prijava

Dobitnik pola milijuna kuna rekao na što će potrošiti novac: 'Nisam se mogao prestati smijati'


Velikogoričanin, dobitnik Plutajućeg Binga od pola milijuna kuna uplaćenog na tržnici u Velikoj Gorici, podigao je svoj dobitak. Kako navode u Hrvatskoj lutriji, ovaj dobitak nije najviši osvojeni dobitak na ovom prodajnom mjestu, ali je ovom dobitniku najveći i najdraži.

U prodajnom mjestu ‘Roko’ je do sada ostvareno više višemilijunskih dobitaka, a najveći je bio onaj od 12,5 milijuna kuna iz lipnja 2007. godine.

"Dobitnik ovog posljednjeg dobitka osvojenog na sretnom velikogoričkom mjestu kaže kako je gledao izvlačenje, a spoznavši da je upravo on dobitnik, nije mogao zaustaviti smijeh i radost. Dobitak će mu dobro doći za rješavanje stambenog pitanja, a kaže kako je oduvijek vjerovao u mogućnost osvajanja.

Dobitak će mu dobro doći za rješavanje stambenog pitanja, a kaže kako je oduvijek vjerovao u mogućnost osvajanja. Stoga i drugim igračima poručuje da igraju, a on će, kao i do sada, nastaviti igrati svoje igre: Bingo i Eurojackpot

Stoga i drugim igračima poručuje da igraju, a on će, kao i do sada, nastaviti igrati svoje igre: Bingo i Eurojackpot. Čestitamo našem sretnom dobitniku i želimo mu još puno sreće i dobitaka", priopćila je Hrvatska lutrija.

Očekivani Superbingo 75 iznosi 2 milijuna kuna, Bingo plus 7 je milijun kuna, a očekivani Superbingo 90 iznosi 14,6 milijuna kuna. Jackpot Lota 7 je 10 milijuna kuna, a u petak igramo za očekivani Eurojackpot koji iznosi čak 456 milijuna kuna.