Prijava

Vaša prijava

Incident u vlaku: Vikao joj je 'Ku*vo, ti moraš ostati u Sisku jer si moja žena!', dobio sramotnu kaznu

['novosti', 'novosti hrvatska', 'novosti svijet', 'svijet', 'hrvatska', 'vijesti', 'vijesti hrvatska', 'vijesti svijet']

"Ku*vo, ti moraš ostati u Sisku jer si moja žena" izvikivao je u vlaku na putu prema Zagrebu 46-godišnji Đ.A. koji se nikako nije mogao pomiriti da ga partnerica s jednogodišnjim djetetom u naručju - ostavlja.

Prestravljenoj ženi nije preostalo ništa drugo nego da kroz suze zamoli kondukterku u vlaku da pozove policiju koja je 46-godišnjeg muškarca, inače njegovatelja po zanimanju, uhitila i odvela u policiju na obradu, piše Jutarnji list.

Sve se događalo 17. rujna na Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici oko 19 sati gdje je počelo vrijeđanje, a onda je za partnericom ušao u vlak gdje je nastavio s istim vokabularom. Nesretna je žena zamolila kondukterku za pozove policiju. 

Zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, iako je i 2018. pravomoćno osuđivan zbog nasilja u obitelji prema istoj osobi, sud u Ivanić Gradu mu je izrekao ublaženu kaznu – 40 dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje. Također je oslobođen i plaćanja troškova prekršajnog postupka.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike