Prijava

Vaša prijava

Hrvački klub Velike Gorica 1991 najuspješnija ekipa na Prvenstvu Hrvatske u Vrbovcu, Emanuel Grgić osvojio naslov državnog prvaka

[]

U Vrbovcu je održano Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za mlađe i starije dječake i djevojčice početnike na kojem je nastupilo oko 300 djece
Na prvenstvu je nastupio i Hrvački Klub Velika Gorica 1991 sa 18 hrvača. Stariji dječaci ostvarili su veliki uspjeh osvojivši prvi pehar za klub kao najuspješnija ekipa na natjecanju s osvojenih pet medalja (jedno zlato i četiri srebra).
Novi prvak Hrvatske u kategoriji do 65 kg je Emanuel Grgić. Srebrne medalje osvojili su Antonio Lokas (do 59 kg), Jakov Noršić (do 75 kg), Vedran Hižar (do 44 kg) i Alexandar Hrženjak (do 65 kg). Svi su oni pridonijeli osvajanju naslova ekipnoga prvaka Hrvatske u kategoriji starijih dječaka početnika.
Čestitke goričkim hrvačima i njihovim trenerima Anriju Targušu Targi, Dariu Dašiću i Emanuelu Odaku.

U Vrbovcu je održano i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za seniore u hrvanju slobodnim načinom za 2023.godinu.

Najuspješniji hrvač iz Velike Gorice na Prvenstvu je bio Marko Andabaka u kategoriji do 65 kg osvojivši 3. mjesto. Boje Velike Gorice je u ovoj kategoriji branio i Emanuel Odak, a završio je svoj nastup na petom mjestu, dok se Mislav Krog natjecao u seniorskoj kategoriji do 74 kilograma.

U Petrinji je održano Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za U15 i U23 uzraste na kojem je Hrvački Klub Velika Gorica 1991 klub nastupio s petero hrvača a osvojili su tri medalje.
Blago Šimić osvojio je prvo mjesto u U15 kategoriji do 100 kg, Leonardo Kovačić drugo mjesto u U15 kategoriji do 75 kg, a Luka Čaušić treće mjesto u U23 kategoriji do 74 kg.

Čestitke svima na ostvarenim rezultatima !


Jesenski sajam