Prijava

Vaša prijava

POTPORA VELIKOGORIČKIM ŠPORTAŠICAMA


Na 4.sjednici Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice dana je potpora nastupima velikogoričkih športašica na eminentnim natjecanjima
Šestog dana listopada Ines Grdenić, dvostruka Športašica grada Velike Gorice i osvajačica europskih i svjetskih medalja, nastupa na natjecanju Premijer lige u Salzburgu. Ines, inače članica Karate kluba Velika Gorica, se plasirala i na Svjetsko prvenstvo koje se održava od 26.-29.listopada na Tenerifima u Španjolskoj, a za koje ovih dana obavlja pripreme. Zajednica je odlučila programe mlade športašice popratiti sa 6.000,00 kn.

Ines Grdenić

Nina Mikulin i Natalia Lovrić, članice Taekwondo kluba Velika Gorica, odlaze na juniorsko taekwondo prvenstvo Europe, koje će se održati od 2.-5.studenog u ciparskoj Larnaki. Nastup na prvenstvu mlade su športašice ostvarile osvajanjem medalja na President Cupu koji se održao u grčkoj Ateni u mjesecu travnju ove godine. Izvršni odbor je za mlade taekwondoašice izdvojio 4.000,00 kn.

 

Iako nastupi u državnim reprezentacijama nisu primarni u sufinanciranju javnih potreba u športu, Izvršni je odbor Zajednice odlučio nagraditi mlade športašice za nastupe na vrlo značajnim natjecanjima svojih uzrasnih kategorija.