Prijava

Vaša prijava

USVOJENA PROGRAMSKA PODRUČJA ZA 2018. GODINU


Na 1.sjednici novog saziva Skupštine Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice najavljena mogućnost besplatnog knjigovodstva za sve udruge članice

Sjednicu je otvorio predsjednik Goran Kovačić, a jednoglasno su javnim glasovanjem usvojeni dnevni red i zapisnik sa prošle sjednice. U Radno predsjedništvo izabrani su, uz predsjednika, i Darko Blažinčić i Stjepan Bačurin, a predsjednik Verifikacijske komisije Ranko Živković konstatirao je da sjednici nazoči 30 predstavnika, te su sve donesene odluke i pravovaljane. U Skupštinu su primljeni zastupnici Dražen Čurek i Luka Lasić.

Tajnik Davor Štuban je nakon uvodnih riječi predsjednika objasnio raspored sredstava po programskim područjima. Udruge od posebnog značaja zaprimit će 2.2 milijuna kuna, a Pravilnik o udrugama od posebnog značaja na doradi je na razini Izvršnog odbora i biti će usvojen na jednoj od slijedećih sjednica. Zajednica članicama nudi i besplatno knjigovodstvo, te se programsko područje Funkcioniranje Zajednice povećalo na očekivanih 550.000,00 kn. Istaknuo je i da će Zajednica pripomoći nabavci strojeva na streljani Grm u Lukavcu, ali i dalje pratiti namjensko trošenje sredstava. Tajnik Štuban je iznio i Plan rada za 2018.godinu, a oba su izvješća usvojena jednoglasno javnim glasovanjem.

Skupštini se obratio i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec. Istaknuo je da Grad uvelike pomaže razvoj športa i rad Zajednice športskih udruga, ali i rekreativni, savez osoba s invaliditetom, Ustanovu za upravljanje SRC-om Velika Gorica, te plaća liječničke preglede za športaše i brine o objektima nogometnih udruga. U dogledno vrijeme, istaknuo je Kolarec, očekujemo i osnivanje plivačkog kluba kada se otvori Gradski bazen.

 

Skupština je protekla u konstruktivnom ozračju, a ona na kojoj će se raspoređivati raspored sredstava po udrugama očekuje se u veljači.

 

Foto: Igor ĐURAN


Božićna priredba

EKO tjedan - program