Prijava

Vaša prijava

Skupština donijela Plan rada za 2019. godinu


U prostoru OPG Trumbetaš na Krušaku krajem 2018.godine održana je radna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice
Skupštini je nazočilo 29 predstavnika, a uvodno je – nakon usvojenog zapisnika sa prethodne sjednice i dnevnog reda za ovogodišnju – predsjednik Zajednice Goran Kovačić istaknuo da je iza nas jedna iznimno uspješna godina, kako za hrvatski tako i za velikogorički šport.


U radnom dijelu usvojen je Plan rada za 2019.godinu, kojeg je obrazložio i predložio tajnik Davor Štuban, te okvirni Financijski plan po programskim područjima, kojeg je predstavio predsjednik Kovačić. Naglasio je da ima saznanja da će proračun biti 10.550.000,oo kn, te da je u isti uključena i Sportska ambulanta, koja će se plaćati kada udruge sklope ugovore sa istom. Oba plana prošla su jednoglasno, a naglašeno je da Zajednica planira otvoriti neka nova programska područja, od kojih je posebno zanimljivo Nabava sportske opreme i rekvizita.
Udruge su još jednom informirane da su obavezne prijavljivati promjene predsjednika ili ovlaštenih osoba, kako u Ured opće uprave, tako i sa novim rješenjima u tajništvo Zajednice.
U članstvo Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice, a na prijedlog predsjednika, primljeni su Fitness klub Black Jack Gym, Judo klub Kokica i Plesni klub Megablast.