Prijava

Vaša prijava

RUKOMETAŠI GORICE NA TRONU


Pobjedom – teškom ali slatkom – u Bjelovaru, u domu bivših europskih prvaka, rukometaši Gorice zaokružili su jednu iznimno uspješnu športsku godinu.

Na klupi za bjelovarski dvoboj nije bilo nekih imena, najzvučnije je svakako ozlijeđeni Ivan Laljek, centralni igrač momčadi Andrije Nikolića. U prvom je dijelu Tomislav Sladoljev stvarao čuda, obranio usput pet sedmeraca i pokoji zicer, no vidjelo se da se igrači traže. Bučna bjelovarska publika znala je dati doprinos svojoj momčadi, jer – Bjelovar je rukometni grad! Iz stalnog egala domaćin se ipak uspijeva odvojiti do +3 na poluvremenu, ponajprije zahvaljujući svom vrataru i nekim nespretnostima i probijanjima u napadu velikogoričke momčadi.

U nastavku ipak stvari polako ali sigurno dolaze na očekivano mjesto. Čvršća obrana, domaćin s vremenom gubi tečnost u napadu, a sjevnule su konačno i kontre preko prvog strijelca utakmice Davora Ćavara. On je zabio 8, Vrdoljak 6, ostali su dali potrebiti doprinos. Na kraju zasluženih +2 za lidera iz Velike Gorice. Sutra je posljednji trening i zajedničko druženje momčadi. Razloge za slavlje imaju i članovi stručnog stožera kluba Dragutin Kovačević i Vladimir Malbašić, dobitnici su gradske i športske nagrade Velike Gorice. Čestitamo!