Prijava

Vaša prijava

ODRŽANA SKUPŠTINA ZAJEDNICE


Na Sportsko-rekreacijskom centru Udarnik održana je 5.sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice

Svi prijedlozi – onaj o raspodjeli financijskih sredstava po programskim područjima i Plan rada za 2019.godinu – prošli su bez diskusije i usvojeni jednoglasno javnim glasovanjem. Istim je odnosom usvojen i Rebalans proračuna za javne potrebe u športu grada Velike Gorice za 2019.godinu, a on je donio dodatne prihode proračunu Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i Hrvatskog nogometnog kluba Gorica.

U 2020.godini Zajednica športskih udruga grada velike Gorice raspolagat će sa 11.550.000 kuna, a druga ulaganja u šport iz gradskog proračuna odnose se na Ustanovu za upravljanje športskim objektima, te tri druga saveza koja sufinancira Grad Velika Gorica.
Na vlastiti zahtjev dužnosti predsjednika Etičkog odbora razriješen je Jadranko Perlić, a njegovo mjesto upotpunit će Josip Mučnjak. Oba su nositelji najprestižnije nagrade u športu Grada Velike Gorice – Nagrade za životno djelo.
Sjednica Skupštine na kojoj će se podnijeti ostala izvješća, te donijeti Financijski plan po udrugama i programskim područjima, prema riječima predsjednika Gorana Kovačića, trebala bi se dogoditi krajem siječnja ili početkom veljače 2020.godine.