Prijava

Vaša prijava

TROFEJ BAN JELAČIĆ IDE DALJE

[]

Međunarodni turnir za uzrast U-10, ove godine u svome 9.izdanju, unatoč COVID-19 situaciji, dogoditi će se na dane 27-28.lipnja .2020. godine.

Ove godine Trofej stiže u dvodnevnom izdanju i smanjenom obimu natjecanja, ali – tvrde organizatori – s istom ili boljom razinom i kvalitetom održavanja Turnira. Turnir će ove godine biti dvodnevan sa 24 dionika, sa standardnom postavom naših prvoligaša, kao što su Gorica, Dinamo, Osijek, Hajduk, Rijeka, Lokomotiva, a u stopu ih prate momčadi Zagreba, Hrvatskog Dragovoljca, Kurilovca, Kustošije. Naravno tu su i višegodišnji gosti i sportski prijatelji iz Brežica, Krškog, Ljubljane, Maribora, Širokog Brijega, te mnogi drugi. Unatoč COVID-19 situaciji, neka prijateljstva i neki rivaliteti se ne prekidaju.

Turnir je organizacijski bio vrlo dobro koncipiran i operativno odlično popraćen, te je cjelokupna izvedba samog Turnira uvijek odrađena na vrlo visokom nivou, za što svake godine organizator prima čestitke i pohvale sudionika. Turnir je dio sustava turnira PLANET NOGOMET, što je još jedan pokazatelj uspješnosti ovog projekta. Iz godine u godinu sama kvaliteta i izvedba turnira je sve bolja, sa osmišljenim programima, otvaranja i zatvaranja turnira, dodjele nagrada i ostalih popratnih sadržaja.

Od prvog dana naših vjerni pokrovitelji su Grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice, Nogometni savez grada Velike Gorice, Zagrebačka Županija, a u posljednje tri godine i Hrvatski nogometni savez. Oni su prepoznali ovaj projekt, te NK Ban Jelačić dali dodatan elan. Ovakva sportska manifestacija, iz godine u godinu, kvalitetno doprinosi sportskom imidžu Zagrebačke županije, grada Velike Gorice i sportske zajednice, a kada se uzme u obzir broj gostujućih ekipa iz inozemstva i tuzemstva, vidljiv je doprinos i značaj organizacije ovakve manifestacije i kroz turistički i gospodarski imidž Grada i Županije.