Prijava

Vaša prijava

Održana 19. sjednica Savjeta mladih


Održana je 19. sjednica Savjeta mladih Zagrebačke županije na kojoj se razmatralo donošenje Plana raspodjele financijskih sredstava za sufinanciranje projekata Savjeta mladih u općinama i gradovima na području Zagrebačke županije.

Savjet mladih Zagrebačke županije 7. listopada 2016. godine uputio je javni poziv savjetima mladih u općinama i gradovima Zagrebačke županije na dostavu prijedloga projekata koji imaju za cilj pronalaženje rješenja bolje komunikacije mladih kroz sport, a koje bi sufinancirao županijski Savjet mladih.

Jednoglasno je odlučeno kako će Savjet predložiti županu da se financijska sredstva dodijele za provedbu projekata savjeta mladih Velike Gorice, Vrbovca te općina Gradec i Pisarovina. Novac će se koristiti za obnovu igrališta u općini Gradec, preuređenje nogometnog kluba Banovo iz Vrbovca te organizaciju turnira u pikadu u Pisarovini.

Nakon donošenja Plana članovi Savjeta mladih Bistre, Vrbovca i Pisarovine predstavili su svoje nove projekte za koje traže pomoć u sufinanciranju.