Prijava

Vaša prijava

Održana 21. sjednica Savjeta mladih


U prostorijama Zagrebačke županije održana je sjednica Savjeta mladih Zagrebačke županije na kojoj je predstavljeno Izvješće o radu Savjeta u 2016. godini i Financijski plan za 2017. godinu te će se oba podnijeti Županijskoj skupštini.

Predsjednik Savjeta Tin Bregović, podsjetio je članove kako su tijekom 2016. godine kroz svoj rad pomogli Savjetima mladih na području općina i gradova Zagrebačke županije u stvaranju, provođenju i financiranju njihovih projekata. Uglavnom se radilo o projektima koji su za cilj imali podizanje kvalitete života mladih kroz sport te organiziranje humanitarnih turnira i koncerata.

Također, članice Savjeta mladih sudjelovale su na sjednici Youth regional networka održanog u Lillehammeru u Norveškoj, čiji je cilj bio okupiti mlade iz cijele Europe koji predstavljaju i istovremeno razmjenjuju primjere dobrih praksi o važnim temama iz svih društvenih sfera. 

Savjet mladih Zagrebačke županije potvrdio je Program rada za 2017. godinu. U ovoj godini Savjet će nastaviti suradnju sa Savjetima mladih na području Zagrebačke županije. Nastaviti će se baviti organiziranjem humanitarnih, društvenih i kulturnih i sportskih projekata, a suradnju će nastaviti i s Regionalnom razvojnom agencijom Zagrebačke županije, zaključio je Tin Bregović.