Prijava

Vaša prijava

1.000.000 kuna za nove katastarske izmjere


Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu programa/projekata za financiranje nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije. Za tu namjenu Zagrebačka županija je osigurala 1.000.000 kuna, a javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 1. prosinca 2017. godine.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja Zagrebačke županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2017. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj isti projekt ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije.

Projekte gradova i općina I. i II. stupnja razvijenosti Zagrebačka županija će sufinancirati do 100 posto iznosa, dok će jedinice lokalne samouprave III., IV. i V. stupnja razvijenosti sufinancirati do 80%, 60%, odnosno 50% vrijednosti projekta.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve gradove i općine na svom području da svoje prijave dostave najkasnije do 1. prosinca 2017. godine. Tekst javnog poziva i obrazac za prijavu nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6009-409.

Prijava se dostavlja preporučeno s povratnicom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Prijava za financiranje programa/projekata izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije“ ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu. Prijave se mogu dostaviti i e-mailom na adresu: k.autischer@zagrebacka-zupanija.hr, pri čemu je potrebno skenirati obrazac za prijavu s pečatom i potpisom ovlaštene osobe i sve potrebne prateće priloge.