Prijava

Vaša prijava

Županijska turistička zajednica dobitnica Zahvalnice UHPA-e


Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) obilježila je 25. obljetnicu postojanja trodnevnim programom, od 23. do 25. ožujka 2017. godine u Biogradu na Moru, koji je okupio predstavnike turističkih agencija iz cijele Hrvatske, a koji su članovi Udruge.

Tom prigodom članovima i dugogodišnjim partnerima dodijeljene su zahvalnice, a među dobitnicima je i Turistička zajednica Zagrebačke županije. U ime TZZŽ-a Zahvalnicu za uspješnu suradnju i izniman doprinos razvoju i djelovanju Udruge hrvatskih putničkih agencija primila je direktorica Ružica Rašperić.

Novi predsjednik UHPA-e Tomislav Fain istaknuo je da će se u svom mandatu truditi zadržati ugled koji Udruga ima, nastaviti uspješnu suradnju s nadležnim ustanovama i ministarstvima pogotovo u stvaranju izmjena zakonskih propisa koji reguliraju rad turističkih agencija te posebice biti na raspolaganju svim članovima u zaštiti zajedničkih interesa.

Ovogodišnjem skupu UHPA-e, koji se organizira svake godine povodom obljetnice Udruge, prisustvovao je i ministar turizma Gari Cappelli te predstavnici Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.