Prijava

Vaša prijava

Održan međunarodni judo turnir Sakura kup


Preko 340 natjecatelja iz 32 judo kluba iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Ukrajine i Hrvatske, sudjelovalo je na 8. Sakura kupu, održanom u Svetoj Nedelji.

Organizirao ga je svetonedeljski judo klub „Sakura“ u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Deščaka. Judaši su se natjecali u starosnim uzrastima od 8 do 16 godina, u kategorijama limača i limačica, dječaka i djevojčica te mlađih kadeta i kadetkinja.

Najbolja ekipa natjecanja je iz AJK Mladost, drugo mjesto pripalo je Zagrebačkoj judo školi, a treće mjesto osvojili su domaćini iz JK Sakura.

Ove godine Sakura kup imao je i humanitarni predznak jer su se za vrijeme judo turnira prikupljale donacije u sklopu akcije „Za Maksa – maksimalno“. Prikupljena sredstva bit će iskorištena za troškove liječenja dvanaestogodišnjeg Maksa Golubića, člana svetonedeljskog kluba „Sakura“, koji je obolio od limfoblastičnog limfoma.

Pokrovitelji turnira su Zagrebačka županija, Grad Sveta Nedelja, Sportska zajednica grada Sveta Nedelja i Turistička zajednica grada Sveta Nedelja.

 


Provala u Osječkoj ulici